Vesi­rannan Puu­tarha on myynyt kukkia jo vuodesta 1998 asiantun­temuksella!

Vesirannan puutarhan on perustanut alun perin Samuel Krogius 1940-luvulla. Vuonna 1974 puutarhan ostivat Lampiot ja Kerttulat, jotka viljelivät puutarhalla kurkkua ja tomaattia. Pinta-alaa kasvi­huoneilla oli silloin reilut 4000 neliömetriä. Vuodesta 1998 Lampioiden tytär Tiina jatkoi puutarhan pitoa, ja pääpaino viljelyssä siirtyi kesäkukille, kuten se on tänäkin päivänä.

Vesirannan Puutarhan löydät Kangasalan ja Valkeakosken rajalta. Valkeakoskelta on puutarhalle matkaa 11 km ja Kangasalalta n. 20 km. Puutarhalla viljelemme pääasiassa kesä­kukkia, keski­kesällä myös vihanneksia, kuten pitkää kurkkua, avomaan­kurkkua ja tomaattia. Myymme tuotteitamme suoraan puutarhalta sekä käymme viikoittain useana päivänä Valkea­kosken torilla.

Olemme erikoistuneet amppeli­kukkiin. Puu­tarhaltamme löytyy kolmea erikokoa amppeleita: 20 cm, 23 cm ja 25 cm ruukuissa. Suosituimpia tuotteitamme ovatkin erilaiset seka-amppelit. Käytämme amppeleissa kesto­lannoitetta, osmocote 5-6 kk kesto­lannosrakeita. Tämä varmistaa kasvin ravinteiden saannin tasaisesti ja tekee amppeleistamme erityisen terhakoita ja hyvinvoivia.

Kukka­tarhallamme on kymmenittäin eri kasvilajeja, ja kasvi­huonepinta-alaa meillä on yhteensä 800 m2. Valikoimistamme löydät esimerkiksi orvokit, petuniat, lobeliat, sametti­ruusut, leijonan­kidat, pelargoniat, miljoonakellot, verbenat, lumihiutaleet, karjalanneidot ym. Lisäksi kasvatamme vihannesten ja yrttien taimia.

Meiltä saat hankittua myös valmiit kukka­istutukset ruukkuineen, erilaiset pajukorit ja amppelit sekä lannoitteet ja mullat. Ympäri vuoden tarjoamme asiakkail­lemme eri sesonkien kukat, joten jouluna myymme kauniit joulukukat, pääsiäisenä iloiset narsissit ja syysaikaan mm. punaisena hehkuvat kanervat.

Tervetuloa kukka­ostoksille!

Puutarhakissa Viiru

Puutarhakissa Viiru

Kukkienkastelu

Kasteluhommissa