Kukkamyyntiä jo 15 vuoden ajan!

Vesirannan Puutarha Myy kukkia 15 vuoden asiantuntemuksella!

Vesirannan puutarhan on perustanut alun perin Samuel Krogius 1940-luvulla. Vuonna 1974 puutarhan ostivat Lampiot ja Kerttulat, jotka viljelivät puutarhalla kurkkua ja tomaattia. Pinta-alaa kasvihuoneilla oli silloin reilut 4000 neliömetriä. Vuodesta 1998 Lampioiden tytär Tiina jatkoi puutarhan pitoa, ja pääpaino viljelyssä siirtyi kesäkukille, kuten se on tänäkin päivänä.Vesirannan Puutarhan löydät Kangasalan ja Valkeakosken rajalta. Valkeakoskelta on puutarhalle matkaa 11 km ja Kangasalalta n. 20 km. Puutarhalla viljelemme pääasiassa kesäkukkia, keskikesällä myös vihanneksia, kuten pitkää kurkkua, avomaankurkkua ja tomaattia. Myymme tuotteitamme suoraan puutarhalta sekä käymme viikoittain useana päivänä Valkeakosken torilla.

Olemme erikoistuneet amppelikukkiin. Puutarhaltamme löytyy kolmea erikokoa amppeleita: 20 cm, 23 cm ja 25 cm ruukuissa. Suosituimpia tuotteitamme ovatkin erilaiset seka-amppelit. Käytämme amppeleissa kestolannoitetta, osmocote 5-6 kk kestolannosrakeita. Tämä varmistaa kasvin ravinteiden saannin tasaisesti ja tekee amppeleistamme erityisen terhakoita ja hyvinvoivia.

Amppeli

Kukkatarhallamme on kymmenittäin eri kasvilajeja, ja kasvihuonepinta-alaa meillä on yhteensä 800 m2. Valikoimistamme löydät esimerkiksi orvokit, petuniat, lobeliat, samettiruusut, leijonankidat, zinniat, pelargoniat, miljoonakellot, verbenat, lumihiutaleet, karjalanneidot ym. Lisäksi kasvatamme vihannesten ja yrttien taimia.

Meiltä saat hankittua myös valmiit kukkaistutukset ruukkuineen, erilaiset pajukorit ja amppelit sekä lannoitteet ja mullat. Ympäri vuoden tarjoamme asiakkaillemme eri sesonkien kukat, joten jouluna myymme kauniit joulukukat, pääsiäisenä iloiset narsissit ja syysaikaan mm. punaisena hehkuvat kanervat.

Tervetuloa kukkaostoksille!

Kerro meistä kavereillesi

Kauppapuutarhaliitto        Pirkanmaan yrittäjät

Vesirannan Puutarha
Niemirannantie 20
37600
Valkeakoski
040 732 4627
posti@vesirannanpuutarha.net
www.vesirannanpuutarha.net